C60

Ook wel bekend als Buckminsterfullereen of Fullereen, is een koolstofmolecuul dat in 1985 is ontdekt. Uit testen blijkt Buckminsterfullereen in olie, zeer bijzondere eigenschappen te hebben. Zo helpt het bij herstel van onbalans in ons lichaam, naast de stimulerende werking van het immuunsysteem. Er zijn drie verschillende Buckminsterfullereen oliën :  in olijfolie,  in Avocado olie en  in Kokosolie.

Doordat ons lichaam elke dag bloot staat aan een verscheidenheid van externe agressors, kan ons lichaam in onbalans komen. Deze agressors zijn o.a. te vinden in het voedsel dat we eten, het medicijn die we innemen, de lucht die we inademen en wat we drinken.

Buckminsterfullereen is 172 maal effectiever dan vitamine C als anti-oxidant. Waarbij vitamine C zijn werking verliest, bij het contact met een vrije radicaal, blijft Carbon 60 wel tien dagen actief tegen radicalen!

Uit onderzoek blijkt dat muizen die Buckminsterfullereen toegediend kregen, twee maal zo lang leefde. Daarnaast hadden ze weinig last van verouderingsverschijnselen. Zo bleef hun vacht op kleur, kregen ze geen alzheimer en overleden ze niet aan kanker. Mede omdat C60 de unieke mogelijkheid heeft om gif te neutraliseren in het lichaam.

De verschillen tussen olijfolie, kokosolie en avocado olie :

Olijfolie

Eerste persing van olijfolie verrijkt met C60 is de meest gebruikte olie. Doordat Olijfolie is een prominent onderdeel van het mediterrane dieet, zijn het aantal hartaandoeningen 30% lager, dan zonder gebruik van olijfolie. Van olijfolie wordt gezegd dat goed zijn tegen ontstekingen, doordat deze rijk zijn aan gezonde enkelvoudige onverzadigde vetten, een belangrijke bron van anti-oxidanten. 

Buckminsterfullereen


Avocado olie

Mild smakende biologische avocado olie verrijkt met 99,95% pure C60.

Combineer de natuurlijke kracht van avocado met het stimulerende en zuiverende effect van Buckminsterfullereen. 

C60 in avocado olie bevat een geweldige samenstelling van vitamines en behoort tot de top vijf voedingsmiddelen met het hoogste vitamine E gehalte. Het is rijk aan oliezuur, bevat een zeer gezond vet dat als cholesterolverlagend wordt beschouwd. Avocado olie is een gunstige keuze als het om het hart gaat. Avocado olie staat bekend om het verbeteren van de gezondheid, huid, ogen, immuunsysteem, geheugen, mentale scherpte en het verhogen van de algehele efficiëntie van het spijsverteringskanaal. 

Buckminsterfullereen Avocado olie

MCT kokosolie

Zacht smakende biologische kokosolie verrijkt met 99,95% pure C60. 

Kokosolie is o.a. populair onder atleten voor extra energie.

Combineer de eigenschappen van kokos met het stimulerende en zuiverende effect van Buckminsterfullereen en je hebt één van de gezondste voedingsmiddelen op aarde met gezonde vetten die bescherming bieden tegen hartziektes en hoge bloeddruk.

In een studie gepubliceerd in de Journal of Neurobiology of Aging, ontdekten onderzoekers dat kokosolie geheugenproblemen bij hun oudere proefpersonen verbeterde. Bij alle patiënten was er een duidelijke verbetering in hun reactievermogen na inname van dit vetzuur. 

Een artikel beweert dat kokosolie 93% van de darmkankercellen binnen twee dagen doodt! (link naar artikel).

Buckminsterfullereen Kokosolie

Nobelprijs

In 1996 is er voor deze materie met dit C60 “Buckminsterfullereenl” molecuul een Nobelprijs uitgereikt.

Pauw

In de uitzending van 27 april 2014, werd verteld over de kracht van C60. De uitzending ging over mensen van 100 en ouder. 

C60.png

Het werkingsmechanisme is niet op alle fronten bevestigd, maar er zijn een aantal aannames:

 • Meer energie *
 • Sneller herstel *
 • Goed voor Hart en vaten *
 • Minder slaap nodig, meer uitgerust *
 • Anti-stress *
 • Verhoging libido *
 • Vertraging verouderingsprocessen  *
 • Bescherming tegen zon UV en ioniserende straling *
 • Betere huid *
 • Antivirale werking / tegen virussen *
 • Tegen diversen allergische reacties  *
 • Stimulering van het immuunsysteem *
 • Anti-oxidant *
 • Anti-kanker *
 • Verbetering vanconcentratie en geheugen *
 • Tegen Alzheimer *
 • Ontgiftend * 
 • Bescherming tegen straling (o.a. 5G)*

Buckminsterfullereen in Miron violet glas / UV glas

Omdat Violet glas het volledige spectrum van zichtbaar licht blokkeert ,met uitzondering van het violette gedeelte. Zorgt het ervoor det de inhoud beschermd is tegen vroegtijdige afname van de kracht van het product.Tegelijkertijd is het wel doordringbaar voor straling in het spectrale bereik van UVA en infrarood licht, en daardoor meer energie geeft aan het product. Daarom gebruiken wij alleen dit glas, ter behoud van de kwaliteit en houdbaarheid.

Deze unieke combinatie biedt optimale bescherming tegen de verouderingsprocessen die in gang gezet worden door zichtbaar licht, waardoor de houdbaarheid en zelfs de kracht van producten verbeterd worden.a

 


Klik hier voor meer informatie en prijzen