C60 biologische oliën

Een afkorting voor het Carbon 60 atoom. C60 biologische oliën hebben bijzonder gezonde eigenschappen. Naast het verlagen van stress, beter slapen, een beter cognitieve geheugen en het ervaren van meer energie, is het 172 maal krachtiger dan vitamine C.

Werking

Vrije radicalen, zijn slopers van het lichaam, bevorderen hiermee een snelle veroudering. Dat is al een reden dat je deze niet in je lichaam wilt hebben. C60 heeft de kracht om vrije radicalen te blijven neutraliseren, en dit wel tien dagen lang. Zo lang blijft het in het lichaam. Waarbij vitamine C molecuul bij één radicaal al uitgeschakeld is.

C60 Carbon

C60 biologische oliën beschermen je tegen invloeden van buitenaf

Elke dag worden we blood gesteld aan slechte invloeden om ons heen. De vervuiling van de lucht, vervuiling in kraanwater, straling van telefoons, wifi etc. Dan hebben we zelf misschien ook slechte eigenschappen,  zoals ongezond eten, slecht of kort slapen of stress. Daarom is het lastig in deze tijd voor het lichaam om dit allemaal te verwerken en neutraliseren. Carbon 60 kan daar een goed hulpmiddel bij zijn.

C60 biologische oliën hebben de unieke eigenschap giffen in het lichaam neutraliseren en schade van straling te herstellen of minimaliseren. Tevens helpt het de mitochondriën goed te functioneren. Mensen ervaren al snel meer energie van de goede werking van deze energie centrales die zich in onze cellen bevinden.

Pauw en Witteman

C60 heeft in Nederland bekendheid gekregen, door het programma Pauw en Witteman. In dit programma was het thema mensen die 100 jaar en ouder werden. Journalist Pim Christiaans heeft dit product genoemd, als mogelijke levensverlengend in beter gezondheid. Hierbij werd verteld dat muizen die c60 toegediend kregen, twee keer zo lang leefde zonder ouderdomskwalen.  Vertaald naar mensen komt het neer op het innemen van één theelepel olie per dag. 

C60 Pauw en Witteman
Link naar uitzending | C60 op 12:08 minuten

Variaties C60 biologische oliën

Verkrijgbare variaties: C60 in Olijfolie, Avocado olie of Kokosolie.
Deze oliën zitten in een luxe Miron Ultra Violet fles, waardoor het product niet vatbaar is voor vroegtijdig bederven of afname van de kracht van het product. Er zit een pipet in, waarmee u goed kunt doseren.

C60 olijfolie 100ml